EAPPI-tarkkailijoita | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

EAPPI-tarkkailijoita

Haluatko vapaaehtoiseksi palestiinalaisalueelle ja Israeliin?

EAPPI (Ecumenical Accompaniment Programme In Palestine and Israel) on Jerusalemin kirkkojen pyynnöstä vuonna 2002 käynnistetty kansainvälinen kumppanuusohjelma. Se tukee paikallisia yhteisöjä ja siviiliväestöä konfliktiin liittyvissä kriittisissä tilanteissa ja raportoi ihmisoikeuksien toteutumisesta Israelissa ja Palestiinassa.

EAPPI lähettää vapaaehtoisia tarkkailijoita seuraamaan alueen ihmisoikeustilannetta ja raportoimaan mahdollisista rikkomuksista. Ohjelman toiminta-alueet voidaan jakaa kolmeen osaan: siviilien suojeleminen läsnäolon kautta, solidaarisuus ja vaikuttamistoiminta.

Osa vapaaehtoisista sijoittuu palestiinalaiskyliin ja osa työskentelee israelilaisten ja palestiinalaisten kansalaisjärjestöjen ja kirkkojen palveluksessa. Työskentely alueella kestää kolme tai kuusi kuukautta.

Suomesta EAPPI-ohjelmaan osallistuu Kirkon Ulkomaanapu.

EAPPI:n kotisivu

Haemme nyt EAPPI-tarkkailijoita vuodelle 2011

Ensi vuotta varten valittavien EAPPI-tarkkailijoiden rekrytointi on käynnistynyt!

Haemme nyt vapaaehtoisia ryhmiin 39 (02-05/2011), 40 (06-09/2011), 41 (09-12/2011) ja 42 (11/2011-02/2012).

Hakemukset tulee toimittaa Kirkon Ulkomaanapuun 4.10.2010 mennessä. Täytä englanninkielinen hakulomake sähköisesti ja liitä sen mukaan englanninkielinen ansioluettelosi.  Lähetä ne sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen rekry[at]kirkonulkomaanapu.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään "EAPPI / oma sukunimi".

Haastatteluun kutsuttuja hakijoita pyydämme tuomaan mukanaan oheisen mallin mukaiset suosituskirjeet. Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella lokakuun aikana

Lisätietoja EAPPI-koordinaattorilta:

Pauliina Liukkonen
+358 50 502 0012, pauliina.liukkonen(at)kirkonulkomaanapu.fi

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia