Globe Hopelta syksyksi uusi UNICEF-mallisto | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Globe Hopelta syksyksi uusi UNICEF-mallisto

Myyntituotot lahjoitetaan UNICEFin työhön heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.

Suomen UNICEFin ja Globe Hopen yhteistyö saa jatkoa, kun Globe Hope julkaisee syksyllä uuden malliston, joka on omistettu maailman lapsille. Ensimmäinen UNICEF-mallisto tuli myyntiin vuoden 2013 lopulla ja sai lämpimän vastaanoton. Tuotteiden myynnistä kerätyt varat lahjoitetaan UNICEFin lastenrahastoon.

Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala on iloinen yhteistyön jatkumisesta.

"Yhteistyö UNICEFin kanssa on meille äärettömän tärkeä ja arvokas. Toivomme, että tämä on vasta pitkän yhteistyötaipaleen alku", Lukkala sanoo.

Pipoja, vauvanvaatteita ja paljon muuta

Uusi mallisto sisältää muun muassa vauvanvaatteita, villasukkia, pipoja ja joulutuotteita.

"Yhteistyö on ollut tiivistä ja hedelmällistä. On ollut ilo olla mukana kehittämässä UNICEFille uniikkeja tuotteita", Globe Hopen myyntipäällikkö Leena Lappalainen kertoo kehitystyöstä.

Globe Hope on tunnettu ekologisista designtuotteista, jotka tehdään kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. UNICEF-malliston vauvanvaatteissa käytetään ainoastaan luomupuuvillaa.

Arvomaailmat kohtaavat

UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola kertoo yhteistyön pohjautuvan yhteiseen arvomaailmaan.

"Toimimme kummatkin paremman maailman puolesta", Ketola kuvailee.

"On hienoa löytää yhteistyömalli, joka on kaikille osapuolille luonteva ja aito. Lisäksi tuotteet ovat kauniita!" Ketola hymyilee, Globe Hopen Pisara-korvakorut korvissaan.

Uusi mallisto tulee myyntiin syksyllä Globe Hopen myymälöihin ja verkkokauppaan sekä UNICEFin vapaaehtoisryhmien myyntipisteisiin.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia