Solidaarisuus mukana työväen musiikkitapahtumassa | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Solidaarisuus mukana työväen musiikkitapahtumassa

Solidaarisuus on jo kolmannen kerran mukana Työväen musiikkitapahtumassa Valkeakoskella 25.- 26.7.2014.

Solidaarisuus on jo kolmannen kerran mukana Työväen musiikkitapahtumassa Valkeakoskella 25.- 26.7.2014. Festivaalikävijöillä on mahdollisuus tukea ihmisarvoista työtä ja toimeentuloa kehitysmaissa ostamalla solidaarisuusrannekkeen.

Työväen Musiikkitapahtuma on jo 42. kertaa järjestettävä festivaali, jonka ohjelmistosta löytyy sekä tähtiartisteja että mielenkiintoisia uutuuksia, näyttelyitä, keskustelutilaisuuksia, lasten- ja nuorten ohjelmaa, yöyhteislauluja ja lavatansseja. Festivaalikävijöillä on mahdollisuus tukea kehitysyhteistyötä ostamalla festivaalirannekkeensa solidaarisena versiona. Kaksi euroa normaaliranneketta hintavampien solidaarisuusrannekkeen tuotolla Solidaarisuus tukee ihmisarvoisen työn ja toimeentulon edistämistä kehitysmaissa. Rannekkeen ostavat festivaalikävijät saavat tunnustukseksi kampanjaan osallistumisesta Hyvä tyyppi -rintamerkin.

Solidaarisuusrannekkeita saa myös ennakkoon Tiketistä, jolloin Hyvä Tyyppi-rintamerkin saa hakiessaan rannekkeen paikan päältä.

Tämän vuoden solidaarisuusartisti on ihastuttava Yona, joka esiintyy lauantaina 26.7. klo 17.30. Yona kannustaa festivaaliyleisöä solidaarisuustekoihin: "Solidaarisuuslipun ostaminen festivaalille on loistava tapa osallistua ja auttaa ihmisiä, jotka elävät köyhyydessä." Yonan lisäksi festivaalilla esiintyvät muun muassa J. Karjalainen, Eppu Normaali ja Jonna Tervomaa.

Tervetuloa kesän solidaarisimmalle festivaalille!

Lue lisää Solidaarisuuden työstä: www.solidaarisuus.fi, tykkää Facebookissa ja seuraa Twitterissä

Lue lisää Työväen Musiikkitapahtumasta: www.valmu.com

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia