World Vision kaksinkertaistamassa apunsa Tyynenmeren alueelle | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

World Vision kaksinkertaistamassa apunsa Tyynenmeren alueelle

Avun kasvattamisen lisäksi World Vision ryhtyy yhteistyöhön Australian ja Uuden-Seelannin hallitusten kanssa.

Kristillishumanistinen avustusjärjestö World Vision on ilmoittanut kaksinkertaistavansa nykyisen 19 miljoonan euron apunsa Itä-Timorille ja Tyynenmeren alueelle seuraavien viiden vuoden aikana.

Järjestön mukaan tavoitteena on kehitysyhteistyön lisäksi lisätä tietoisuutta Tyynenmeren alueella vallitsevasta kroonisesta köyhyydestä.

Avun kasvattamisen järjestö on sitoutunut tiivistämään yhteistyötään Australian ja Uuden-Seelannin hallitusten kanssa, koska niillä on vahvat ja monipuoliset yhteydet Itä-Timorille ja Tyynenmeren alueelle.

Yhteistyöllä tavoitellaan myös vahvempaa keskittymistä ja resurssointia köyhyyden vähentämiseen, World Visionin Australian tiedotusjohtaja Kristy Allen-Shirley kertoi Devex-uutispalvelulle.

World Vision odottaa myös yrityksiltä ja merkittävimmiltä avunantajilta saatavan rahoituksen kasvavan asteittaisesti ensi vuodesta lähtien. Uusi rahoitus kohdennetaan yhteisöpohjaiseen kehitystyöhön, jossa keskitytään muun muassa vesihuoltoon, terveyteen, ruokaturvaan ja ilmastonmuutokseen.

Parhaillaan World Vision muun muassa toteuttaa varhaiskasvatusprojekteja Salomonsaarilla yhteistyössä paikallisten kirkkojen kanssa ja ruokaturvaprojekteja Itä-Timorilla.

Lisää uusi kommentti

Lue ohjeet ennen kommentointia