Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Ulkomaisessa työssä sen toimintamuotoja ovat seurakuntatyö ja kristillinen kasvatus, diakonia- ja sosiaalityö, terveydenhuolto, koulutus ja yhteisönkehittämishankkeet. Seuran kotimaisessa työssä painopiste on lähetyskasvatuksessa sekä seurakuntien lähetystyön tukemisessa.

Osoite: 
Tähtitorninkatu 18 / PL 154, 00141 Helsinki
Puhelinnumero: 
(09) 129 71
Sähköpostiosoite: 
sls@mission.fi
Seuraa järjestöä: 

15.05.2014

Minkälaisia muutoksia pitää tapahtua, jotta ihmisoikeudet toteutuvat myös vammaisten ihmisten kohdalla? Miten etelä ja pohjoinen voisivat yhdistää voimansa nopeuttaakseen vammaisten ihmisten oikeuksien toteutumista?

8.05.2014

Suomen Lähetysseuran eettiset ja ekologiset Onnen Lahjat ovat uudistuneet. Onnen Lahjoista löytyy mainioita ideoita äitienpäivälahjaksi.

14.04.2014

Lähetysseura on kannustanut ihmisiä osallistumaan Palestiinan maratonille osana viime syksynä alkanutta kampanjaa vapaan liikkuvuuden puolesta Palestiinassa.

31.03.2014

Globe Hope -vaatemerkin omistaja Seija Lukkala vaikuttui Lähetysseuran työstä Tansaniassa niin paljon, että päätti lahjoittaa osan vaatemallistonsa tuotoista Tansanian maasai-tyttöjen hyväksi tehtävään työhön.

20.03.2014

Suomen Lähetysseuran Tasaus-kampanjalle ovat antaneet kasvonsa tutut suomalaiset vammaiset ihmiset, kuten Pertti Kurikan Nimipäivät -bändi.

Koosta sisältöä