F2F-koordinaattori

Ilmoittaja: 
Kirkon Ulkomaanapu
Viimeinen hakupäivä: 
11.03.2013

Kirkon Ulkomaanapu etsii koordinaattoria organisoimaan kesän F2F-katuvarainhankintaa 31.8.2013 asti. Tule mukaan mukavaan ja ammattitaitoiseen varainhankintatiimiimme! F2F-koordinaattorina organisoit ja koordinoit F2F-katuvarainhankintaamme vastuullesi annettavissa kaupungeissa. Haastattelet ja koulutat F2F-tiimin työntekijät sekä ohjaat heitä päivittäisessä työssään. Seuraat jatkuvasti F2F-projektin tulosta ja varmistat tavoitteissa pysymisen.

Tehtävä alkaa toukokuun alusta ja on määräaikainen 31.8.2013 asti. Tehtävän palkkaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun palkkausjärjestelmään ja alkupalkka tehtävässä sijoittuu kokemuksesta riippuen välille 2395 - 2724 €.

Vaatimukset: 

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia sosiaalisia taitoja. Innostat ja motivoit tiimin jäseniä sekä luot hyvää tiimihenkeä, mutta et pelkää vaatia tiimiltäsi parempaa tulosta. Olet erittäin organisointikykyinen sekä tarkka ja vastuullinen työskentelyssäsi. Sinulla on kokemusta F2F-varainhankinnasta sekä mielellään tiimin vetämisestä.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta työ edellyttää matkustamista vastuualueesi kaupunkeihin Suomessa.

Työsuhde: 
kokoaikainen
Paikkakunta: 
Helsinki
Paikan hakeminen: 

Hakuaika tehtävään päättyy 11.3.2013.

Hae tehtävää tästä linkistä avautuvalla hakulomakkeella

Lisätietoja työsuhteesta: 

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinnan koordinaattori Nina Blomqvist, nina.blomqvist(at)kua.fi.