Kansainvälisen vaihdon koordinaattori

Ilmoittaja: 
Suomen Lähetysseura
Viimeinen hakupäivä: 
08.03.2013

Suomen Lähetysseuran ulkomaanosasto hakee vakituiseen työsuhteeseen kansainvälisen vaihdon koordinaattoria tukipalveluyksikköön. Tukipalveluyksikön vastuulla ovat ulkomaanosaston yhteiset hallinnolliset asiat. Lisäksi tukipalveluyksikkö hoitaa ulkomaantyöntekijöiden henkilöstöasioita yhteistyössä henkilöstöyksikön kanssa.

Kansainvälisen vaihdon koordinaattorin päätehtäviä ovat kansainvälisen vaihdon kehittäminen, sekä esikoulutusharjoittelun ja ulkomaisen vapaaehtoistyön järjestäminen. Hän koordinoi avoimia harjoittelu- ja vapaaehtoistyön paikkoja yhteistyössä työalueiden aluepäälliköiden kanssa ja hoitaa avoimiin paikkoihin liittyvän hakuprosessin (ml. avoimista paikoista tiedottaminen, hakemusten käsittely, haastattelut). Kansainvälisen vaihdon koordinaattorin toimenkuvaan kuuluu myös ulkomaantyön hallintoon liittyviä kehittämistehtäviä sekä muita esimiehen osoittamia hallinnollisia tehtäviä.

Vaatimukset: 

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja haastattelutaitoja sekä organisointikykyä. Kyky kehittää harjoittelijoiden ja vapaaehtoistyöntekijöiden sitouttamista Lähetysseuraan sekä aiemmassa tehtävässä osoitettu aloitteellisuus ja innovatiivisuus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme lähetys- ja nuorisotyön tuntemusta.

Edellytämme kokemusta ulkomaantyöstä, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, valmiutta erilaisiin hallintotehtäviin sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Työ alkaa 2.5.2013 tai sopimuksen mukaan. Toimipaikka on Helsinki.
Tehtävä vaatii valmiutta viikonloppu- ja iltatöihin (n. 1 päivä/kk).

Kielitaito: 
Suomi
Kielitaito: 
Ruotsi
Kielitaito: 
Englanti
Työsuhde: 
kokoaikainen
Paikkakunta: 
Helsinki
Paikan hakeminen: 

Hakuaika päättyy 8.3. Linkki hakulomakkeeseen.

Lisätietoja työsuhteesta: 

Ulkomaanosaston apulaisjohtaja Tero Norjanen, puh. 040 764 8229 (tavoitettavissa 4.3. alkaen) tai tero [dot] norjanen [at] suomenlahetysseura [dot] fi.

Harjoittelijakoordinaattori, Leena Haavisto, puh. 020 7127 330 (tavoitettavissa ti-to) tai leena [dot] haavisto [at] suomenlahetysseura [dot] fi.