Kansainvälisen työn suunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Kansainvälisen työn suunnittelija

Ilmoittaja

Suomen YMCA:n liitto

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen NMKY:n Liittoon kansainvälisen työn suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Oletko kiinnostunut nuorten roolista rauhan ja konfliktin kysymyksissä? Syntyykö kynästäsi ruohonjuuritason työtä oivaltavasti kuvaava raportti? Tässä tehtävässä pääset kehittämään kasvavaa kansainvälistä ohjelmaamme ja edistämään nuorten hyvinvointia. Tarjoamme sinulle hyvät henkilökuntaedut, joustavan työajan ja mahdollisuuden läsnä- ja etätyön yhdistämiseen. 

Hae tehtävää >> 

Etsimme sinua

Etsimme joukkoomme kansainvälisen työn suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Haemme henkilöä, joka on innostunut toimimaan kehitysyhteistyön ja humanitaarisen työn rajapinnoilla. Etsimällämme henkilöllä on ymmärrystä konflikteista, hauraista toimintaympäristöistä ja aiempaa kokemusta alan hankehallinnosta.

Kehitysyhteistyöohjelmaamme toteutetaan tällä hetkellä YMCA-kumppanien kanssa Gambiassa, Etiopiassa, Keniassa, Libanonissa, Palestiinassa sekä Ukrainassa. Haemme tiimin jäsentä vastaamaan hankehallinnosta sekä tukemaan tulevan ohjelmakauden valmistelua ja humanitaarisen työn kehittämistä.

Työnkuva

Tehtäviisi kuuluu ulkoministeriön rahoittaman kehitysyhteistyöohjelman hankkeiden hallinto, seuranta, arviointi ja raportointi. Keskityt toistaiseksi erityisesti Etiopian, Palestiinan ja Ukrainan hankkeisiin ja kumppaneiden tukemiseen. Tämän lisäksi tuet tiimiä ohjelmakokonaisuuden seurannassa ja raportoinnissa. Työhön kuuluu myös tehtäviä liittyen esimerkiksi talousseurantaan ja tausta- ja viestintämateriaalien tuottamiseen.

Työnkuvaasi kuuluu myös tulevan kehitysyhteistyöohjelmakauden 2026–2029 hakemuksen valmisteluihin osallistuminen. Valmistaudumme myös humanitaarisen työn laajentamiseen. Työssäsi tuet siihen liittyviä prosesseja ja kehittämistä. Työtehtäviin sisältyy myös muiden rahoitushakemusten kirjoittamista.

Työlläsi tuet ohjelman tavoitteita, toimeenpanoa ja kumppanien kapasiteettia sekä oppimista. Tuet myös ohjelman hankehallinnon koordinaatiota. Työ on monipuolista ja vuosisyklin mukaan vaihtelevaa.

Työskentelet tiiviisti ohjelmatiimin ja kansainvälisten YMCA-kumppanien kanssa. Viestintä sekä vuorovaikutus kotimaan tiimin, paikallisyhdistysten ja nuorten kanssa tukee työtäsi. Esihenkilönäsi toimii liiton pääsihteeri.

Edellytämme ja arvostamme

Tehtävässä edellytetään aloitekykyä ja omatoimisuutta, vastuunkantoa sekä vahvoja organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, keskittymään olennaiseen ja pitelemään useamman pallon ilmassa yhtä aikaa.

Edellytämme itsenäistä ja tarkkaa työotetta sekä joustavuutta työtehtävien hoidossa. Työ vaatii vahvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, myös muu relevantti kielitaito tukee työtä. Edellytämme nykyaikaisten tieto- ja viestintävälineiden hallintaa. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista kotimaassa ja YMCA-liikkeen kansainvälisissä tehtävissä.

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta ja näyttöjä kehitysyhteistyön ja/tai humanitaarisen työn hankehallinnosta ja toimintaympäristöistä. Perehtyneisyys rauhan ja konfliktien teemoihin, kehityspolitiikkaan ja humanitaarisen avun periaatteisiin katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta julkisten rahoitushakemusten kirjoittamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn arvostetussa järjestössämme ja vakituisen työsuhteen. Meillä on miellyttävä työskentely-ympäristö ja lämminhenkiset ja huumorintajuiset työkaverit toimistossamme Helsingin keskustassa sekä maailmalla.

Meillä jokainen on tärkeä osa työyhteisöä ja arvostamme toimeen tarttuvia tiimipelaajia. Saat mahdollisuuden kehittää ja käyttää osaamistasi monipuolisesti osana valtakunnallista ja kansainvälistä verkostoa. Työkulttuurimme on joustava; käytössäsi on liukuvat työajat ja mahdollisuus lähi- ja etätyön yhdistämiseen. Käytössämme on lounas- ja liikunta/kulttuurietu.

Näin haet paikkaa

Hae tehtävää >> 

Lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella viimeistään 13.8.2024. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Noudatamme kristillisten järjestöjen työehtosopimusta. Palkkahaarukka tehtävässä on 3 200–3 600 €/kk, tai sopimuksen mukaan, riippuen osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Haastattelut järjestetään Helsingissä, alustavasti 26.–28.8.2024, ensisijaisesti tiistaina 27.8.2024
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään lokakuussa 2024.
Työpaikan osoite on Liisankatu 27 A 4, 00170 Helsinki
Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Ota yhteyttä

Juha Virtanen
pääsihteeri
040 552 2737
juha.virtanen@ymca.fi

Vuodesta 2022 alkaen Suomen NMKY:n Liitto on ollut ulkoministeriön ohjelmatukijärjestö ja jatkamme kehitysyhteistyötä paikallisten YMCA-kumppanien kanssa Afrikassa ja Lähi-idässä. 

Suomen NMKY:n Liitto työskentelee yhteisön hyvinvoinnin, merkityksellisen työn, kestävän maapallon ja oikeudenmukaisen maailman edistämiseksi. Rakennamme rauhaa ja parempaa tulevaisuutta yhdessä nuorten ja YMCA-kumppaneidemme kanssa Suomessa ja maailmalla. Jäsenyhdistyksemme 30 paikkakunnalla tekevät lapsi- ja nuorisotyötä sekä tarjoavat monipuolista harrastustoimintaa.

Vuonna 1844 perustettu, sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon YMCA-liike on yksi maailman suurimmista nuorisojärjestöistä. Toimintamme tavoittaa 65 miljoonaa ihmistä yli 120 maassa.


 

Linkki ilmoitukseen